Medvědí menu – krém, houbotto a quiche

Jako „profesionální blogerka“ se musím pokusit psát nějaké články - aspoň jednou do roka a ideálně reagující na právě probíhající roční období (ehm). Také jsem nedávno dostala vynadáno, že už jsem dlouho nenapsala žádný recept – tak jsem byla překvapená, že vůbec někdo nějaký četl. Vzala jsem to tedy jako...

Pokračovat ve čtení

Řím v únoru (2018)

Po několika dnech v ráji na Gozu jsme si kousek přelétli, že se budeme historicky vzdělávat a kochat památkami v Římě. No a hlavně za letenku z Malty chtěli 100 €, takže vyšlo lépe za krásných 35 zaletět na tři dny do Říma a pak za 25 nazpět domů –...

Pokračovat ve čtení

Fimuji, tedy jsem.

Ve své podstatě jsem jemná a křehká žena jako všechny ostatní, jen mám vrtačku a nebojím se ji použít. *** V troubě peču skoro každý den, ale pokud je to něco k jídlu, obvykle mám chuť to vyfotit a pochlubit se tím na Facebooku a nejméně měsíc každému na potkání vyprávět, jak...

Pokračovat ve čtení
0

Your Cart