Fimuji, tedy jsem.

Ve své podstatě jsem jemná a křehká žena jako všechny ostatní, jen mám vrtačku a nebojím se ji použít. *** V troubě peču skoro každý den, ale pokud je to něco k jídlu, obvykle mám chuť to vyfotit a pochlubit se tím na Facebooku a nejméně měsíc každému na potkání vyprávět, jak...

Pokračovat ve čtení

Tuňák na citrusech

U nás na divokém západě není úplně sranda potkat se s čerstvým tuňákovým steakem v běžném obchodě. Ale když se zadaří, je to skoro jako Vánoce - možná i lepší. Tento druh masa se stal mým nejoblíbenějším po prvním ochutnání, možná už po prvním soustu...

Pokračovat ve čtení

Kokedamy – výroba

Zrovna v tomhle případě to vyšlo - zvládla jsem to:-) I když s otazníkem, protože není jisté, jak dlouho své nové domácí mazlíky dokážu udržet naživu. Ale pěkně od začátku - byla to láska na první pohled. První kokedamy jsem záhledla několik let nazpět na Dyzajn Marketu, kde je nabízela sympatická...

Pokračovat ve čtení
0,00 0 položky