Cuketový krém

V poslední době se u nás doma různé krémové polévky těší velké oblibě. Testuji krémy prakticky z čehokoli - většinou tak, že si vyberu surovinu, ze které se o krém chci pokoušet, a "googlím" různé varianty a nápady ostatních. Většinou vzniká odlišný recept, nechám se pouze inspirovat a raději si...

Pokračovat ve čtení

Guacamole, aneb jak zpracovat avokádo

Menším průzkumem jsem zjistila, že tento pokrm je původně od Aztéků a plnil fuknci spíše salsy, omáčky k masu atd. Ale já už ho objevila jako pomazánku a toto použití mi naprosto vyhovuje, protože v létě přes den na teplé jídlo obvykle chuť nemám.  A protože jsem sama ještě před...

Pokračovat ve čtení

Ze života I.

Rok se s rokem sešel - nebo jak se to vhodně vzletně píše - a  my vyrobili nový web. Na starém webu jsem tuto krátkou příhodu psala jen proto, aby byl naplněn nějaký základní stav článků ke spuštění stránek. Teď už sice tento problém není aktuální ...

Pokračovat ve čtení
0

Your Cart