Krém z dýně Hokkaido

Celé mé dětství jsem považovala dýně za něco odporného, a to jsem žádnou nikdy ani neochutnala. Táta se prakticky pokřižoval vždycky, když někde zaslechl slovo dýně, a zopakoval, že něco takového se prostě u nás jíst nebude. Já mu to celkem věřila a ani jsem to nepotřebovala nijak testovat. Rodiče...

Cheesecake s jablky

Jsem tvrdohlavá. Hodně. Kdo mě znáte osobně, víte to. Takže po pokusu o dokonalý borůvkový cheesecake, který nedopadl úplně podle mých představ, jsem si dala v hlavě dohromady seznam pravděpodobných nedostatků a pokusila se vyrobit novou, a opět ovocnou, verzi cheesecaku. I když jsem po prvním pokusu byla dost zoufalá...

Tatarák z lososa

Pamatuju si docela živě, že jsem vždycky v pizzeriích a restauracích po tataráku z lososa pokukovala a hrozně mě lákalo ho vyzkoušet. Zároveň jsem k němu měla ale docela nedůvěru, přeci jen chuť syrového lososa znám ze sushi a nějak jsem si neuměla představit, že by to mohlo být dobré....

0

Your Cart